Hogyan működik az InstantPlace?

Bérbeadóknak

Kiadó helyszínnel rendelkezel és szeretnéd feltölteni a szabad kapacitásaidat? Legyen szó közösségi irodáról, óradíjas tárgyalóról, oktatóteremről vagy rendezvénytérről, az InstantPlace segít, hogy a bérlők rád találjanak. Az oldalon való megjelenésre két lehetőség is van, válaszd a neked leginkább megfelelőt.

1. Azonnali, instant foglalások fogadása jutalék ellenében

Amennyiben ez a konstrukció kerül kiválasztásra a Helyszín regisztrációja után, az adott Bérlemény adatainak rögzítésénél, úgy a Bérbeadó azonnali, instant foglalásokat tud fogadni naptáralapú foglalási rendszerünk segítségével, a megadott nyitvatartási időben, a szabad időpontokat figyelembe véve. A megjelenési lehetőség használatának feltétele, hogy a Bérbeadó az oldalon elérhető, saját Bérleményeinek foglaltságát tartalmazó naptárban az egyéb csatornán (e-mail, telefonon, személyes foglalás) beérkező foglalásait mindig naprakész állapotban tartja.
Az instant foglalást fogadó Partnereinket piros megkülönböztető jelzés alapján ismerik majd fel a Bérlők. 

A megjelenés költségei:
Regisztrációs díj: 0 Ft
Havidíj: 0 Ft
Jutalék: a bruttó foglalási díj 20%-a (kizárólag az oldalon keresztül beérkezett foglalások után)

2. Érdeklődések fogadása havidíj ellenében

A potenciális bérlők egy adatlap segítségével érdeklődést küldhetnek a Bérbeadóknak, amelyet e-mailben továbbítunk. Ebben az esetben nincs lehetőség azonnali, instant foglalásra, a rendszerben nem elérhetőek a szabadon foglalható időpontok, viszont a beérkezett érdeklődések alapján a Bérbeadóknak lehetőségük van közvetlenül egyeztetni a bérbeadás részleteiről.

A megjelenés költségei:
Regisztrációs díj: 0 Ft
Havidíj: 5.000 Ft+Áfa (Helyszínenként, maximum 3 Bérlemény erejéig)

Regisztrálj Bérbeadóként most! InstantPlace Bérbeadás

Helyszínenként háromnál több Bérlemény regisztrációja esetén kérd egyedi ajánlatunkat! info@instantplace.hu

Bérlőknek

tökéletes helyszínt keresed egy megbeszéléshez, tárgyaláshoz, workshophoz vagy konferenciához? Vagy csak egy nyugodt helyet, ahol leülhetsz dolgozni?

Jó hírünk van, többé nem kell órákig kutatnod a weben, vagy körbekérdezni az ismerősöket. Használd Te is az InstantPlace ingyenes szolgáltatását, melynek segítségével lokáció, létszám és egyéb paraméterek alapján találhatod meg a tökéletes helyszínt, és az "instant foglalás" jelöléssel rendelkező helyeket rögtön le is foglalhatod, fizetni pedig ráérsz a helyszínen.

Próbáld ki most: InstantPlace helyszínkeresés